Suzuki Grand Vitara

5-door 1.9 DDiS 4WD Manual, 129hp, 2007

Hinta: 3 499 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty13.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

378 000 km

Moottoritilavuus

1.9 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

CGP-113

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Siitäpä seuraavalle erittäin laajasti remontoitu ja huolettu suzuki. Ostin itse auton moottorivikaisena ja kävin koko auton läpi. Vähän listaa isommista merkittävimmistä remonteista minun aikana ja mitä on tehty ennen minua. 40tkm aikana/minun aikana - Kone käyty täysin läpi jolloin kansi kunnostettu ja sinne tuli käytännössä kaikki uutta, kaikki koneen laakerit ja männän renkaat sekä tiivisteet ja stefat. Sylinterit hoonattu. Samalla sitten vaihdettu ahtopaineensäädin, laturi ja startti kunnostettu. Tietenkin myös koneen ympärille vaihdettu sitten, jakopään hilut, termostaatti, moniurahihna ja kaikki rullat, lohkolämmitin, akku Sitten olen myös käynyt etujarrut läpi ja pyöränlaakeri vaihdettu ja laatikko/peräöljyt vaihdettu remontin aikana. tämmöistä perinteisempää remonttia/huoltoa tehty säänöllisesti. Ennen minua - vaihteiston laakerointi ja kytkin kokonaisuudessaan 204566km kohdalla -turbo uusittu 290035km -suuttimet käyneet huolossa 323626km + perus huoltoja ja huollot/remontit tehty 300tkm tienoille kaikki liikkeessä ja leimat löytyy siihen asti. Auto on hyvä kulkuinen ja ikäisekseen siisti ulkoa ja sisältä, tottakait käytön jälkiä löytyy. Kesä renkaana on allterrainit jotka ajettu yhden vuoden että ovat hyvät ja talvi renkaat on kans yhden talven ajetut nastarenkaat. Ja auto on tällä hetkellä pakettiautoksi rekisteröitynä mutta kaikki hilut löytyy, että saa takaisin 5paikkaiseksi. Miinuksia mitä tiedossa niin kuskin oven alareunassa oleva koristemuovi repsottaa, takajarrukengät täytyisi vaihtaa voi kylläkin olla, että ne kerkeän itsekkin vaihtaa kun osat hyllyssä mutta ainakin saa mukaan. Kosmeettisia vaurioita, muutama lommo ja sisällä muoveissa kevyitä naarmuja jokunen. Etuovien sisemmät tiivisteet todella surkeassa kunnossa, ei ole vaikuttanut ajoon milläänlailla kumminkaan. Korotussarja on myös +30mm Varmasti jäi jotain tähän listaamatta että paras kun soittaa. Näistähän löytyy alennuslaatikko ja keskitasauspyörästön lukko. Myyn pois koska tarvitsen tilalle bensa auton, että käytännössä vaihto mahdollisuus on tapauskohtaisesti. Keulassa olevat lisävalot ja 2din soitin ei kuulu kauppaan vaan vakio radio vaihdettu tilalle.


Tekniset tiedot

Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1870 cm³
Teho
95 kW / 127 hv
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (17)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Ajonestolaite, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

6 l/100km

Ilmoittajan tiedot

anttilajuli

Käyttäjänä

Toukokuu 2021

Sijainti

Siikajoki

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin