Suzuki Jimny

1,3 VVT 4WD 3D 4AT JLX

Hinta: 13 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty22.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

194 000 km

Moottoritilavuus

1.3 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

CMI-832

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

TÄLLÄ MENNÄÄN EIKÄ MEINATA * Auto hirvimetsällä/metsäpoluilla testattu ja erinomaiseksi todettu. Lyhyet etu- ja takaylitykset auttavat isonkin ojan yli. Nelivedot löytyy; hidas ja nopea. Normaaliajossa kesäisin olen pitänyt takavetoa mutta talven liukkailla nelivedolla mennään. Auto on tuotu Belgiasta 8/19 jolloin autolla oli ajettu 144 tkm. Itse hankin auton 2019 lopussa jolloin mittarissa oli n. 150 tkm. Auto viety heti ruostesuojattavaksi ja pohja oli erinomaisessa kunnossa. Tämän jälkeen autoon asennettu 2" korotussarja (jouset, iskarit, jarruletkut) sekä BF Goodrich 30" renkaat + Dotz Dakar- vanteet, Ja tietysti homma muutoskatsastettu. Auton omat valot ovat aika heikkotehoiset joten autoon asennettiin X-Vision Genesis 800- ledvalopaneeli. Autoon on minun aikana tehty normaaleja öljynvaihtohuoltoja sekä startti ja akku on uusittu -21. Takapenkkien (auto siis nelipaikkainen) selkänojat irrotettu mutta tallella ovat. Irroitettava vetokoukku. Auto ei ole virheetön eli kraapuja ja käytön jälkiä on havaittavissa. Puskurit ja lokasuojat lasikuitua eli eipä naarmut juurikaan haittaa. Lisätiedustelut s-postilla/puhelimitse. Järkeviä tarjouksia otan vastaan. Vaihdossa ehkä 5 000-7 000 euron bensakäyttöinen h-auto.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
10.2012
Katsastettu
12.2023
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1300 cm³
Teho
63 kW / 84 hv
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (14)

Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Keskuslukitus, ABS -jarrut, Sumuvalot, RDS Radio, USB A-liitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

PTV

Käyttäjänä

Helmikuu 2020

Sijainti

Turku

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin