Suzuki Jimny

1.3 4WD Manual, 80hp, 2000

Hinta: 5 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2000

Mittarilukema

228 000 km

Moottoritilavuus

1.3 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

CIY-558

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Paremmat kuvat tulossa ja pahoittelut "likaisista" arkistokuvista. Kori kunnossa, paitsi tankin luukussa pientä pinta ruostetta, etupuskurissa pieni kolahduksen jälki missä lakka lohkeama ja taka pilarissa lommo. Maalipinta väriltään "viininpunainen" ja hyvässä kunnossa. Sisusta moitteton. Renkaat on vakio kokoa, mutta "offroad" Mud and Snow ja vakio vanteilla. Talvírenkaat nastoilla, mitä en itse tarvinnut, myös vakiovanteilla. Vanteet hyvät ja toiset pulveri maalattu. Takakeskiö kupit ruostunut ja mukaan saa neljä uutta kuppia(kromi). Kaadettavat takaistuimet. Lohkolämmitin / moottorilämmitin /sisätilanpistoke. Penkinlämmittimet. Sähkökäyttöiset ikkunat. Keskuslukitus: Avaimella. Ohjaustehostin. Airbag. Tummat takalasit.(kaikki lasit ehjät) Lisä Ledvalot edessä(x2) ja takana(x1). Kattokaiteet ja taakka telineet. Etu ja takavalojen luomet. Vilkuissa ritilät. Karjapuskuri musta. Sivuputket/astinlaudat musta/alumiini. Autoon asennettu Raptorin ajovakaus "iskun ja vapinan" vaimennin ohjaukseen. Ovissa Jimny-tarrat. Sparcon-penkinsuojat ja alla ehjät penkit. Pioneer-soitin Usb:llä. Jimny-logolliset vyöpehmusteet. Öljyt joka paikkaan vaihdettu säännöllisesti, muutenkin huollettu/korjattu tarpeellinen ja ylimääräistäkin. Pidetty kuin säilyttäisi itsellä, mutta pitää luopua pitkin hampain. Autossa parannuksia ja ehostuksia, mutta "Vakio" tai muutettavissa Vakioksi. Ei siis ole rakenneltu ja muokattu. Aika vähän on tarjolla ainakaan rekisteröityjä tai muokkaamattomia. En usko, että hinta laskee niinkuin jossain toisessa, eli sijoituksenakin loistava:) Kysy toki lisää.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
09.2000
Katsastettu
09.2023
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1298 cm³
Teho
59 kW / 79 hv
Huippunopeus
140 km/h
Vetomassa jarruitta
350 kg
Väri
Punainen
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (17)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Hiihtoluukku, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, USB C-liitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.5 l/100km

Ilmoittajan tiedot

ts_ka

Käyttäjänä

Syyskuu 2023

Sijainti

Siilinjärvi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin