Toyota Avensis

4d sol

Hinta: 1 650 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty10.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1998

Mittarilukema

517 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

VII-972

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Siitäpä tarjolle useamman vuoden talvikäyttiksenä palvellut ikiliikkuja. Yllättävän siisti ikäisekseen ja kilometreilleen Leimaa heinäkuulle, ei tiedossa remonttia tulevaan katsastukseen. -luja 3sfe moottori -Jakopää tehty noin 500tkm kohdilla -vetokoukku -4xsähkölasit, tuuliohjamet -miedosti tuunattu, spoileria edessä ja takana -facelift takavalot (ei kuvissa) -kaiutin puolta rakennettu -ok talvirenkaat, kesäsiä ei kovin kummoisia ole mutta mukaan löytyy 18"aluvanteet tai 16"peltivanteet Tiedossa olevat viat: -Ulko vetonivel todenäköisesti täristää (tärinä häviää hetkeksi kun tekee jyrkän käännöksen) -lämmönsäätimen 3 nopeus rikki(katkasija vika) -kuskinpenkinlämmitin ei toimi. Ilman kaiuttimia ja hifikaapelointeja voi vielä hintaa viilata. Autossa ei radiota. Kysy lisää! Laita viestiä jos en kerkeä vastaamaan puhelimeen.


Tekniset tiedot

Katsastettu
07.2023
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2000 cm³
Väri
Sininen

Lisävarusteet (14)

Lohkolämmitin, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Metalliväri, Hiihtoluukku, Urheilualusta, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

J.m

Käyttäjänä

Maaliskuu 2019

Sijainti

Sotkamo

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin