Tärkeä tiedote: Tori Autot -palvelu suljetaan syyskuun loppuun mennessä.

Toyota Avensis

Sedan 2.2 D-4D Manual, 150hp, 2008

Myydään

Ilmoitus jätetty25.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

460 000 km

Moottoritilavuus

2.2 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

VMY-680

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä lähtis hyvin palvellut anjovis seuraavalle, auto toiminut hyvin ja olen auton kolmas omistaja. ennen minua ollut isän veljellä ja ukilla lähinnä kauppakassina ja matka-ajossa. Paljon on kilometrejä mittarissa mutta vielä on monta tuhatta edessä luotto D4D:n ansiosta. Huoltoja on tehty jonkin verran mm öljyjen ja suodattimien vaihtoja. Itse olen autoon vaihdellut pieniä osia mm kaikki sisätilan valot ledi polttimoiksi, ledi valolista etupenkille, ledit etu ja takapenkille (puhelimella ohjattavat), sumuvalot, uudet parkkipolttimot etu ja takavaloihin, rekisterikilven valot ledeiksi, pitkien polttimot vaihdettu tehokkaampiin. Ledi sumuvalot ja lähivalo polttimot saa mukaan. nykyään paikallaan halogeenit. Sumuvalot juuri vaihdettu, pyyhkijät vaihdettu parempiin, nelipyöräsuuntaus ja renkaiden tasapainotus tehty. Plussia - Mukava ajaa - Aika pieni ruokainen - Hyvin varusteltu - D4D koneen mukava ääni Miinuksia - Apukuskin lukko ei toimi keskuslukituksen kanssa Korjaan kun saan aikaiseksi Yhteyttä voi ottaa viestillä 0401498228 Olen armeijassa joten puheluihin en kauhean usein kerkeä vastaamaan.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2008
Katsastettu
05.2024
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2231 cm³
Teho
112 kW / 150 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.3 s
Huippunopeus
210 km/h
Vetomassa jarruin
1300 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (30)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5.9 l/100km / CO2-päästöt 157 g/km

Ilmoittajan tiedot

Eeli K

Käyttäjänä

Tammikuu 2022

Sijainti

Orivesi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin