Toyota Corolla

Myydään

Ilmoitus jätetty24.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

325 000 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

XYN-519

Ajoneuvovero
Polttoainekulut
Toimituskulut

100 €


Esittely

Verso 1.8 VVT-i Linea Sol TULOSSA MYYNTIIN Lainaus esitevihkosesta alkaa. "Tervetuloa Corolla Verso -autoonne Uusi Corolla Verso on Toyotan eurooppalaisen tila-autojen perheen uusin jäsen. Toyotan tila-automalliston kaikki tuotteet tarjoavat korkeimman mahdollisen laadun lisäksi turvalliset ja mukavat ajo-ominaisuudet ja kattavan vakiovarustelun. Verso-mallinimi tarkoittaa myös suuria sekä monipuolisesti muunneltavia sisätiloja, joiden avulla kuljetat niin ihmisiä kuin tavaroita, aina tarpeittesi mukaan. Corolla Verson ajettavuus on suunniteltu mahdollisimman henkilöautomaiseksi ja juuri eurooppalaisiin ajo-olosuhteisiin. Ajo-ominaisuudet on kehitetty vuosia kestäneiden testien myötä, ja autosi talviominaisuuksiakin on testattu useaan otteeseen mm. Suomen Lapissa. Erinomaisen äänieristyksen ansiosta voit nauttia matkanteosta ilman turhaa melua, nauttien vaikkapa vakiovarustukseen kuuluvan integroidun audiojärjestelmän tarjonnasta. Riippumatta valitsemastasi varustetasosta, turvavarustelu on kattava. Sinua ja matkustajiasi suojaa vahva teräksinen turvakori kokoonpainuvine törmäysvyöhykkeineen, etumatkustajien etu- sekä sivuturvatyynyt sekä edistyksellinen turvavyöjärjestelmä esikiristimineen ja voimanrajoittimineen. Toyota on aina ollut tunnettu edistyksellisestä moottoriteknologiastaan. Corollan uudet VVT-i -moottorit pitävät huolen siitä, että autosi tarjoaa sinulle erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä sekä taloudellisuutta ja alhaisia pakokaasupäästöjä" "Miljoonat Corolla-mallistoon kuuluvien autojen omistajat tietävät, että Corolla-mallinimi on tae poikkeuksellisen korkeasta laadusta ja viimeistelystä" "Ole siis hyvä, ja nauti Corolla Verson kaikista ominaisuuksista. Huoletta ja pitkään" Lainaus esitevihkosesta päättyy. Valmistettu Japanissa TULOSSA MYYNTIIN Auto myydään päivittäisestä käytöstä ilman teknisiä vikoja, huollettuna ja katsastus voimassa. Lisätietoja ennakkoon voi kysyä Tori-viestillä. Ei vaihtoja. Hinta tarkentuu kunhan huollot ja korjaukset valmiit. Voin kuitenkin jo luvata, että halvin ei ole, mutta ei toisaalta kalleinkaan.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2002
Katsastettu
05.2023
Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1790 cm³
Teho
99 kW / 133 hv
Vääntö
171 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.9 s
Huippunopeus
185 km/h
Omamassa
1295 kg
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
450 kg
Korkeus
1640 mm
Leveys
1710 mm
Pituus
4240 mm
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (24)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.6 l/100km / CO2-päästöt 181 g/km

Ilmoittajan tiedot

Matti Karhu

Käyttäjänä

Heinäkuu 2016

Sijainti

Ristijärvi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin