Toyota Hiace

2.5 4wd Turbo

Hinta: 10 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty28.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

484 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

OTY-994

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Uudesta asti Lapissa palvellut sisäänajettu uudempi keulainen hiace, joka ei ole juuri suolateitä nähnyt. Kilometreihin nähden hyväkuntoinen aito 4wd Hiace! Pohja kova ja siisti, tekniikka pettämätön ja luotettava D4D. Työautoon kuuluvia käytönjälkiä tietenkin löytyy, mutta vastaaviin verraten erittäin hyvä! Ilmastointi puhaltaa jääkylmää, ja tehokas webasto talven pakkasia vastaan. Puolentoista vuoden sisään vaihdettu webastoon uudet sisuskalut, vesipumppu, startti ja general grabberin m+s maastorenkaat ja uudet 16" alumiinivanteet. Muutama pieni kukkanen ammattilaisen toimesta otettu kiinni. Peräöljyt vaihdettu juuri. Mukaan myös sarja kohtuu huonoja kesärenkaita+ok kuntoiset nastarenkaat peltivantein. Hiace ei ole pakkomyynnissä, halvemmalla voit saada mätälahoja lommoisia työmaa-autoja. Tätä ei tarvitse hitsailla! Vaihdossa kelpaa etenkin Land Cruiser, Hilux tai vähemmän ajetut 4wd hiacetkin, mutta kaikkea voi ehdottaa.


Tekniset tiedot

Katsastettu
08.2023
Korimalli
Pitkä-malli
Vetotapa
Neliveto
Teho
87 kW / 117 hv
Väri
Hopea
Henkilömäärä
3
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (14)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Sähköikkunat, Metalliväri, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, CD-soitin, Radio, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Miro Keränen

Käyttäjänä

Heinäkuu 2014

Sijainti

Tornio

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin