Toyota Previa

2.0 D-4D Manual, 116hp, 2004

Hinta: 2 250 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty15.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

504 111 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

GFP-172

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Lisätään nyt alkuun, että hinta on 2250e. Jos ei miellytä osta muualta halvempi. Turhaa tuhlata aikaa joutavaan tinkaamiseen. Paikalle ei kannata tulla, jos ei ole tarpeeksi rahaa auton maksuun. Ajoltaan hyvä ja käsijarruremontilla leimalle. 7 paikkaa, taikka iso tavaratila penkit pikalukoilla. Retkeilyautoko? Katsopas netistä millaisia tehty. Loistava aihio koiraihmiselle tai elämäntapainkkarille asumiseen. Vaihdossakin voin ottaa jotakin tosikummallista. Kahdet renkulat löytyy. Nyt ei leimassa mutta ajelin puuhakilvillä 500 km ilman mitään ohgelmaa. Lähtee käyntiin sateella ja pakkasella kuin kuusen alta. Hinta melkolailla kallioon veistetty, mutta nauretaan yhdessä törkeille tarjouksille, tosin ne eivät muuhun johda. Sisältä hemmetin siisti, ulkokuori vaatisi kommeen maastoteippauksen tai muuten vaan rakkautta ja hellää huolenpitoa. Ja hei, täähän on Tojota-laatua. Menee vaikka Karjalan mäntyyn. Sivuovia pitää herkistellä ja säätää, huomattu nyt seisonnan jälkeen että jäykät.


Tekniset tiedot

Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1995 cm³
Teho
85 kW / 114 hv
Vääntö
280 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
13.8 s
Huippunopeus
175 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
600 kg
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (19)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

7.2 l/100km / CO2-päästöt 191 g/km

Ilmoittajan tiedot

Peter

Käyttäjänä

Syyskuu 2015

Sijainti

Orivesi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin