Toyota Prius

1.5 VVT-i + 3CM CVT, 112hp, 2005

Hinta: 4 750 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty4.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

256 000 km

Moottoritilavuus

1.5 l

Käyttövoima

Hybridi

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

LHI-865

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Uudempaan hybridiin siirtyessä tälläinen säästöpossu olis kaupan. Jakoketjusarja, vesipumppu ja moniurahihna vasta vaihdettu kuten myös tuulilasi uusittu! Näppärä vaikka kauppakassiksi, tosi kevyt pyöritellä ja kokonsa puolesta menee myös maantieajossa. Kulutus ei päätä huimaa, pyörii siinä 4,5-6l/100km. Verot kokonaisuudessaan vain 130e! Joten mainio myös ensiautoksi, automaattivaihteisto ja ilmastointi sekä vakionopeudensäädin lisää ajomukavuutta. Avaimeton kulku ja käynnistys niin ei tartte kaivella avaimia. Talvirenkaat erinomaiset, kesäset alkaa oleen finaalissa. Suomiauto, eli on myös penkinlämmittimet. Leima vuoden loppuun. Pakoputki vuotaa, etupuskurissa pieni reikä (uusi puskuri mukaan), vänkärin takaovessa pieni vekki parkkipaikalta. Teknisesti auto on kunnossa, hyvin huollettu.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2005
Katsastettu
12.2023
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1496 cm³
Teho
82 kW / 110 hv
Kiihtyvyys (0-100)
10.9 s
Huippunopeus
170 km/h
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (28)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat

Ilmoittajan tiedot

Antti Isola

Käyttäjänä

Toukokuu 2018

Sijainti

Pyhäjoki

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin