Toyota Yaris

5-door 1.4 D-4D Manual, 90hp, 2006

Hinta: 1 400 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty6.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

396 000 km

Moottoritilavuus

1.4 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

VSI-205

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Kuvien näpsäkkä Yaris taloudellisella 1.4 Diesel koneella. Kilometrejä on mittarissa, mutta auto toimii moitteettomasti, eikä hävittele nesteitä, lukuun ottamatta polttoainetta ja sitäkin syö maltilliset 4,5l/100km maantieajossa. Ostin auton marraskuussa, koska oma autoni oli korjaamolla, mutta nyt Yarikselle ei ole enää meillä käyttöä. Kulkee nätisti niin maatiellä, kun kaupungissakin. Vasemman etunurkan pyöräntuennassa on väljää ja oikea etuvalopolttimo on palanut. Myöskin vasemman puolen takakaari kaipaa huomiota. Autoa on tuunattu jonkin verran ja esim. katto näyttää lasikatolta, mutta se on hämäystä. Sisusta on myös saanut osansa. Takaluukussa on 15" subbari ja soittimena Pioneerin SPH-10BT Bluetooth-soitin, mitä ohjataan älypuhelimella. En ole kuitenkaan perehtynyt tarkemmin autossa olevien laitteiden toimintaan. Etu- ja takavalot sekä sivuvilkut on vaihdettu ledimallisiin. Alla hyvät talvirenkaat, mutta kesärenkaista 2 on jo lähes loppuun ajettu. Seuraava katsastus 6/24. Dieselvero on vuodessa n. 450. Maksuina käy käteinen, MobilePay tai tilisiirto (vain OP). Omistajan vaihdos tehdään kaupantekohetkellä. Vaihdossa voi tarjota Suzuki pv, Honda Monkey tai Tunturi mopoa.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1364 cm³
Teho
66 kW / 89 hv
Vääntö
190 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.7 s
Huippunopeus
175 km/h
Vetomassa jarruin
1050 kg
Vetomassa jarruitta
550 kg
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (19)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Ajonestolaite, RDS Radio, Android Audio, Bluetooth, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat


Kulutus ja päästöt

4.5 l/100km / CO2-päästöt 119 g/km

Ilmoittajan tiedot

Arto Aho

Käyttäjänä

Elokuu 2013

Sijainti

Paimio

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin