Volkswagen Bora

1.4 Manual, 75hp, 2000

Myydään

Ilmoitus jätetty1.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2000

Mittarilukema

400 000 km

Moottoritilavuus

1.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

HMG-640

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tammikuussa -24 Katsastettu perus käyttöauto. Ei turhia varusteita eli ei turhia vikoja. Kovalla ajolla ollu mutta huollettu ajallaan ja korjattu tarpeen vaatiessa. Jakopää tehty pari vuotta sitte eli ei huolta vielä siitä mutta mukaan saa myös jo valamiiksi ostetun jakopää+vesipumppusarjan. Jarruja laiteltu ni niitäkään ei tarvi taas hetkeen vaihella, kaasuläppä vaihettu uuteen viimevuonna. Muutempa ei oo ku määräaikaishuollettu ja ajettu. Ledi valot laitettu ajovaloihin ja omiin pitkiin, laadukkaat eikä kiinan halavimpia, lisävalopaneeli joka kuuluu kauppaan. Renkaat allaolevilla vanteilla nyt ensimmäistä talvea olevat eli uutta vastaavat. Kesärenkaita ei ole ku oli nuilla vanteilla ja sen verran loppu jo että vaihoin nastat kesävanteille. Voin toki katella jos löytys kesäkumit mutta en lupaile mitään. Yhet avaimet ja perus volkkari vaiva että ei kannata jättää avaimia sisälle autoon. Hyvä auto kaikin puolin mutta tarvis pikkusen isomman, eli mersun. Vaihossa siis vaan mersuja, jos bensana ni v8 mutta diiselinä ei oo väliä minkä kokonen kone on. Välirahaa makselen tapauskohtasesti. Auto jokapäiväsessä ajossa eli kilometrejä tulee noin 600km/viikko Pioneerin bluutuutti mankka ja peräkonttiin poppipiuhat valamiina. Aika pienet piuhat että ei välttämättä tonnin lankkua kestä kytkee. Nii ja takaluukussa jotaki en tiiä mitä, näyttää vähä ku ois maalailtu ja sävy ei aivan oo sattunu kohalleen mutta eipä oo häirinny. Ruostetta ei oo kyllä oikein nimeksikää että ei tarvi vuosiin vielä mikkiä heilutella. Tuulilasissa halkeama vänkärin kohilla. Siinäpä tärkeimmät, soitellen kaupoille ja volkkarilla kotia.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1390 cm³
Teho
55 kW / 74 hv
Vääntö
128 Nm
Huippunopeus
171 km/h
Vetomassa jarruitta
550 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (11)

Lohkolämmitin, Lämmitetty takalasi, Kevytmetallivanteet, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Ajonestolaite, Radio, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

6.7 l/100km / CO2-päästöt 161 g/km

Ilmoittajan tiedot

teemuhyrkas

Käyttäjänä

Kesäkuu 2021

Sijainti

Rovaniemi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin