Volkswagen Crafter

50 2.0 TDI Manual, 163hp, 2012

Hinta: 20 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty16.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

456 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

XMK-308

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Kopsakka crafteri töihin tai matkailu auto yms projekteihin. Tamlanssin tekemä auto. Koriltaan ikäisekseen mielestäni harvinaisen hyvä! 1+20, invapaikat otteella, 4 kpl seinälle taittuvia tamlans istuimia takana 2 webastoa, ainakin toinen kaipaa remonttia Defan Säteilylämmitin (2022) ja ylläpitolaturi Etu ja takailmastointi, ainakin vielä viime kesänä toimivat Pitkät patterit Sähkö ovi, toimii hyvin Takaovet jossain vaiheessa vissiin vaihdettu jonkun kolhun vuoksi, ovat erittäin hyvät ruosteettomat (paitsi VW merkki näköjään kadonnut männä talvena, mutta sehän on vain hyvä asia). Kardaani n.50tkm sitten, jakohihna n. 70tkm sitten, hehkut, etuiskarit, jarrusatulat eteen ja käsijarruhuolto viime keväänä Päivittäisessä käytössä ollut kouluajossa 20000e+alv Ei mitään vaihtoja ja yhteys puhelimitse!


Tekniset tiedot

Korimalli
Muu
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
1968 cm³
Teho
120 kW / 161 hv
Vetomassa jarruitta
750 kg
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (14)

Webasto/Eber, Lämmitetyt istuimet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio

Ilmoittajan tiedot

Janne Partanen

Käyttäjänä

Huhtikuu 2015

Sijainti

Pielavesi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin