Volkswagen Golf

5-door R 2.0 TSI 4Motion DSG Sequential, 270hp, 20

Hinta: 19 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty2.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

199 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

IJN-278

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut
Toimituskulut

199 €


Esittely

Myydään rivakka, hyvällä maulla viimeistelty ja erittäin tarkalla pidolla ollut neliveto Golf R pois elämänmuutoksen alta. Ärrä erottuen muista vastaavista viimeistellyn varustelun ja toimivan tekniikan myötä! Suomi-auto! Auto ollut alan ammattilaisen (autonasentaja & fiksari) käytössä viimeisen reilun vuoden ajan. Auto on tekniikan, korin ja sisustan puolesta viimeisen päälle kunnossa eikä oireita ole ollut ensimmäistäkään. Autoa huollettu säännöllisesti alkuperäisin ja vahvistetuin osin sekä pesty ja meikattu ammattivälinein viikoittain niin sisältä kuin ulkoa. Autoa säilytetty kotona ollessa +20 asteisessa hallissa säältä suojassa. Autoa huollettu huolto-ohjelman mukaisesti ja ennakoituja huoltotöitä on tehty myös hyvissä ajoin. Viimeisin huolto tehty 189 000 km kohdalla 06/23. (Suodattimet, öljyt, takajarrupalat jne.) Kaikki huoltomerkinnät vuosien varrella paperisessa huoltokirjassa. Myös muita kuitteja löytyy mukaan viimeisien vuosien varrelta. Autoon vaihdettu viimeisimpänä kesällä 05/23 uusi kaksivärinen tuulilasi katsastuksen yhteydessä sekä alkuperäiset paremmat takajarrupalat ja käynnistyakku 06/23. Myös etujarrupalat uusittu aiemmin keväällä. Auton ulkonäköä paranneltu mm. takapuskurin diffuusorilla, isommilla pakoputken ulostuloilla, tuuliohjaimilla, etupuskurin lisälipalla, etujalkatilojen custom matoilla, finnittömillä rekisterikilvillä ja kirkkailla rekisterikilven valoilla. Valot eivät anna vikavaloja tauluun eli myös asiaankuuluvat vastukset valoista löytyvät. Muita jälkiasennuksia ja pieniä kosmeettisia paranneltu mm. asentamalla alkuperäiset eturoiskeläpät, levikepalat taka-akselille, takapuskurin vasen haljennut heijastin uusittu ja tavaratilaan tilattu alkuperäiset uudet hattuhyllyn pidikkeet pitämään hattuhyllyä ylhäällä tavaratilan ollessa auki. Etupuskurin taakse runkopalkkiin upotettu ja asennettu Pureluxin major S530 V2 (200W) ledlisävalopaneeli parantamaan näkyvyyttä. Valokeila pallomainen eli näyttää pitkälle että pientareet. Ledlisävalopaneelissa Powerboost-tila käytössä. Autossa yhdet alkuperäiset 19 vanteet kaksin renkain. Kesärenkaissa pintaa n. 3-4 mm ja talvirenkaat (kitkarenkaat) täysin uudet. Molemmissa rengaskoot 235/35/R19. Oston yhteydessä erikseen sovittaessa tai jopa kaupan päälle autoon voidaan suorittaa myös täydellinen fiksi ja huolto. Huolettomia kilometrejä olisi siis reilusti tarjolla ja jotain jäi varmasti mainitsematta, joten lisätietoa saa rohkeasti kysymällä! Ei vaihtoja!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
12.2010
Katsastettu
06.2023
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1984 cm³
Teho
199 kW / 267 hv
Vääntö
350 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
5.7 s
Huippunopeus
250 km/h
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (37)

Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.4 l/100km / CO2-päästöt 195 g/km

Ilmoittajan tiedot

Joni

Käyttäjänä

Huhtikuu 2018

Sijainti

Forssa

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin