Volkswagen Golf

1.5TGI 96kw Comfortline DSG Farmari.Hieno menopeli

Hinta: 14 300 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty8.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2019

Mittarilukema

140 000 km

Moottoritilavuus

1.5 l

Käyttövoima

Kaasu

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

CMT-892

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-


Esittely

Nyt huippusiisti Kaasugolffi myyntiin. Tällä on edullista ajaa, halvempaa ainakin mitä bensa autolla. Autoa huollettu huolto-ohjelman mukaisesti aina merkkiliikkeessä. Juuri vaihdettu Jakohihna ja moniurahihna merkkiliikkeessä. Teetetty ammattilaisella maalipintaan kiilloitus ja vahaus sekä sisäsiivous jossa mm. penkit pestiin autopesulassa. Viime huollossa kaasulaitteisto tarkastettu ja vaihdettu sytytystulpat, raitisilmasuodatin ja tehty laajennettu tarkastushuolto. Auto katsastettu ennen joulua 21.12.2023, seuraava katsastus vasta 22.12.2025!! Autossa hyvät varusteet mm. Suomi-auto Täydellinen merkkiliikkeen Huoltokirja Polttoainekäyttöinen lisälämmitin Kauko-ohjaimella Mukautuva vakionopeussäädin ACC Vetokoukku: Sähköinen Sadetunnistin Nahkaverhoiltu Monitoimiohjauspyörä Pysäköintiavustin Isofix-valmius App-Connect älypuhelinliitäntä Matkapuhelinvalmius Bluetooth Audio-liitäntä: USB Sähköisesti säädettävät sivupeilit joissa maavalaistus Sähkökäyttöiset ikkunat Start-stop-järjestelmä Rengaspainevalvonta -järjestelmä Pysäköintitutka takana ja edessä Peruutuskamera takana Penkinlämmittimet Ilmastointi: Automaattinen Ajotietokone Kahdet avaimet Kahdet renkaat alumiinivanteilla Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist LED-päiväajovalot LED-takavalot 12v Pistoke tavaratilassa Nyt tästä hienokuntoinen menopeli alle jolla ei tarvi muuta kuin ajaa. Kalliit huollot juuri tehty. Tällä voi ajaa niin kaasulla kuin bensallakin. Kun kaasu loppuu siirtyy automaattisesti bensa puolelle. Soita ja kysy lisää ja tarjouksenkin voi esittää. Voidaan mahdollisesti vaihtaa johonkin halvempaan autoon mutta mielellään myydään suoralla kaupalla. HUOM! KUVAN LISÄVALO EI KUULU KAUPPAAN JOTEN SE OTETAAN POIS JOS KAUPPOIHIN PÄÄSTÄÄN!!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
08.2019
Katsastettu
12.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1500 cm³
Teho
96 kW / 129 hv
Omamassa
1435 kg
Vetomassa jarruin
1400 kg
Vetomassa jarruitta
710 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (40)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Mukautuva vakionopeudensäädin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, Apple Carplay, Android Audio, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

CO2-päästöt 118 g/km

Ilmoittajan tiedot

Jarkko Lindroos

Käyttäjänä

Elokuu 2020

Sijainti

Pori

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin