Volkswagen Golf

3 ovinen manuaali 2003 1.9tdi

Hinta: 2 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty16.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

454 000 km

Moottoritilavuus

1.9 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

AZU-852

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Pieni ruokainen Golfi olisi jouten. Hyväkuntoinen eli kaikki toimii. Erittäin siistissä kunnossa, vaikka kilsoja on, ei niihin kannata takertua. Kuvissa likainen kun kelit on mitä on tällä hetkellä. Ollut meillä tytöllä ajo-opetus autona ja sen jälkeen ihan käytössä muutaman kilsan koulumatkoilla. Hieman isommalla kädellä huollettu. Katso kuvat huoltokirjasta. Lyhyesti: Elokuussa 2021, vaihdettu jarrulevyt ja palat, lämmittimen puhallinmoottori, ym pientä kuluvaa osaa. Toukokuussa 2022, vaihdettu koko alusta (säädettävät uudet iskarit, jouset, yläpään laakerit ja vakaaja+koiranluut), tehty jakopääremppa (hihna,kiristin ja pumppu), moottoriöljyt, suodattimet, polttoainesuodatin ym. . 2023: Uudet renkaat nastat, eli ajettu vain tänä talvena vähän, Vetareiden stefat ja öljyt+ suodattimet. Kesärenkaat myös siisteillä mustilla vanteilla. Spacerit eteen ja taakse. Katsastettu 17.5.2023 huomautuksitta ja nytkin saa leiman kun käyttää vaan konttorilla. Alusta ja renkaat otteessa. Myydään koska tarve hieman isommalle bensa autolle. Vaihtokin mahdollinen, uudempi ja vähemmän ajettu, isompi voi olla muttei farkku, voin maksaa hieman välejäkin jos vaihtokampe uudempi ja kiinnostaa. Audit, wv:t, bmw :t lähinnä.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2003
Katsastettu
05.2023
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1896 cm³
Teho
74 kW / 99 hv
Vetomassa jarruin
1300 kg
Vetomassa jarruitta
600 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
3
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (24)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, Audioliitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5.3 l/100km / CO2-päästöt 143 g/km

Ilmoittajan tiedot

Mika Zeng

Käyttäjänä

Maaliskuu 2014

Sijainti

Nurmijärvi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin