Tärkeä tiedote: Tori Autot -palvelu suljetaan syyskuun loppuun mennessä.

Volkswagen Golf

Variant 1.6 Manual, 105hp, 2005

Hinta: 1 800 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty14.7.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

305 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

OEI-438

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Hinta ilman vanteita 1800e vanteilla 2300 Voit kertoa hinnasta oman näkemyksen jos ei miellytä Myyntiin omaan silmään laitettua mk4 golffia Paikanpäältä vie komeempi Golffi on hyvässä kunnossa ei pidä mitään ääniä lähtee hyvin käyntiin eikä hirveästi kuki Golfiin vaihdettu PALJON kaikenlaista osaa minun aikana ja kaikki tämän kevään/kesän aikana! -merkitön maski eteen -etulippa -säädettävä alustasarja jom blueline - kuukauden vanhat jr26 16 vanteet 205/40/16 kumeilla vanteet ja kumit max 500km ajetut -sisätila uudistettu täysin. Kattoverhoilu vedetty mustaksi,keskikonsolit vedetty mustiksi,ovipahvit mustaksi,penkit vaihdettu mustiksi,matot vaihdettu, -sisätilan valot ovat siniset kun normaalisti kellertävät, -volttimittari asennettu -rattiin ommeltu ratinpäällinen -jalkotilaan laitettu ledit jotka toimii puhelinohjauksella edessä ja takana, -radion ympäriltä vedetty carbon teippiä -takalasit tummennettu 5% kalvolla -sunstrippi samoin -etulaseissa 50% kalvot -led ajovalopolttimot -tuulilasi tarra sekä takalasi tarra asennettu - takavaimennin otettu pois laitettu tilalle suoraa putkea pätkä -edessä alpinen ovikaiuttimet - pioneerin mankka -ovivalot vaihdettu logollisiin -led sivuvilkut päivitetty Golffista löytyy myös penkinlämmittimet niin ei tarvi talvella palella, myös ilmastointi löytyy, sekä vetokoukku, takalasin lämmitin yms Miinuksia ainoastaan se että lukot reistailee niin että kaukosäätimestä ei aukea kun pelkääjän puolen ovet ja takakontti, että kuskin ovi täytyy avata lukosta, ja kuskinpuolen takaovi ei aukea kummastakaa eli pitää sisältä käsin avata, näissä tyyppivika Pientä ruostetta takakaarissa mutta ei suurta ja sen ymmärtää tän ikäisessä autossa,etukaaret hiottiin ja vedettiin uusiksi Siitä hyvä auto vielä pitkäksi aikaa uudelle omistajalle! Huolloista tietoa vikassa kuvassa! Jakopää remppa tehty kokonaan 250tkm kohalla Mukaan saa osia kuten vakio jouset,vakio maskin, hyvät talvirenkaat jossa aluvanteet jos ostaa auton myös noilla vanteilla, muuten tulee talvirenkaat alla kun hakee Jotain jäi varmasti kertomatta joten jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä ja hierotaan hinta kohdilleen! Viestiä täällä tai numeroon 0409625758 Täydellinen huoltokirja!


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1598 cm³
Teho
77 kW / 103 hv
Vääntö
148 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.9 s
Huippunopeus
192 km/h
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
600 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (14)

Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite


Kulutus ja päästöt

7 l/100km / CO2-päästöt 168 g/km

Ilmoittajan tiedot

Mikael

Käyttäjänä

Kesäkuu 2019

Sijainti

Kankaanpää

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin