Volkswagen Passat

2.8 V6 4Motion Manual, 193hp, 2001

Hinta: 2 790 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty2.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

200 000 km

Moottoritilavuus

2.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

GEN-440

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut
Toimituskulut

100 €


Esittely

Siitä neliveto passatti, manuaali, voimakas 2.8 v6 bensa, juuri leimattu, hyvillä 17 kitkoilla, (kyllä pitää), mukaan saa 17" toisen sarjan, vaikka kesäksi, renkaat ei parhaat, mutta ajaa vielä, koukku löytyy ja ilmastointi, ajotietokone, vakkari jne. siisti peli ja just tuli vasta 200tkm mittariin, eli todella vähän ajettu. Iso 2din kosketusnäyttö soitin, no ihan kaikella, (asennus ei ole valmis, onniinku hollilla eli ei siistein) mutta käytössä, olisikohan 10". Laitan kuvia lisää, kutos mörinät on, tuplaputket tietty jne. huoleettu viikko sitten öljyt ja suodatin, ja tarpeen mukaan viimeisen vuoden aikana, jarruja, kytkin sylinteri, ja eteen kummallekin puolelle varret alas ja raidetangot. Vaihtoa voi koittaa oikeastaan mihkä vaan, turhana pihassa, mutta ehkä takaveto autot tai paku/asunto auto/vaunu, olisi ensi sijalla, pois en sulje vaikka mitä tarjotaan, työkalut, mopo mönkijä mitä nyt on, mutta hinta on käteisellä ja varmasti halvin, vaihto eri.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2771 cm³
Teho
142 kW / 190 hv
Vääntö
280 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8 s
Huippunopeus
232 km/h
Vetomassa jarruin
1800 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Alcantara

Lisävarusteet (38)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköikkunat, Metalliväri, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB C-liitin, Android Audio, Bluetooth, Mobiiliverkko (3G tai 4G), Wi-Fi-yhteyspiste, Kosketusnäyttö, Viihdenäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

10.9 l/100km / CO2-päästöt 262 g/km

Ilmoittajan tiedot

j.k

Käyttäjänä

Maaliskuu 2018

Sijainti

Ylöjärvi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin