Volkswagen Passat

Variant 1.9 TD Manual, 75hp, 1993

Hinta: 3 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty1.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1993

Mittarilukema

417 000 km

Moottoritilavuus

1.9 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

NFU-166

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Nyt tarjolla jo harvinaiseksi käyvä umpikeula passatti 1.9td AAZ koneella. Kulkee todella vähällä polttoaineella. Auto on hyvässä kunnossa ja hyvin pidetty. Maalattu joskus päältä hieman erisävyisellä punaisella ja katossa on hilettä maalin seassa. Katsastus voimassa 16.kesäkuuta asti ja tästä selviää uusilla käsijarruvaijereilla jotka jo ostettu. Vaihdan ja katsastan kun talliin mahtuu tekemään. Vasta vaihdettu: Jakopää(9/2023 & 412tkm),uusi hammastanko(pyörät suunnattu), kkk k24 ahdin, hehkut, AGM akku 90ah, nokan ja kampiakselin stefat, flektinkytkin, öljynsuod. Jalantiiviste, venttiilikopantiiviste, imu ja pakosarjantiiviste, pakoputken jousto, öljyt + suodatin + X1R lisäaine.,jarrunesteet ja jäähdytinnesteet sekä paisuntasäiliö ja korkki, pesulaitepumppu, samalla kun hammastanko vaihdettu niin järjestelmä huuhdeltu ja lisätty uudet nesteet. Nämä ja paljon muuta pientä tehty minun aikana. Kuitteja löytyy ja kuiteissa päivämääriä ja kilometrilukuja kun ei huoltokirjaa tähän ole. Edellisen omistajan toimesta vaihdettu alustaan uutta osaa paljon sekä weitec alustasarja joka otteessa. Mukavan jämäkkä ja maltillisen matala eikä raavi isoissakaan töyssyissä. Kesäksi on jotkut jr vanteet 15 ja 8,5 leveät (kaksi viimeistä kuvaa) jotka sopii autoon tosi hyvin Talveksi on hyvät 14 vanteet hyvillä nastoilla Pikku vikoja on esim jäähdytysnesteen merkkivalo vilkkuu kokoajan vaikka säiliössä on nestettä(uusi säiliö), toinen käsijarruvaijeri meni poikki(uudet on jo hommattu) ja nyt vastikään kovilla pakkasilla rekisterikilven yläpuolella oleva muovi mureni konttia aukaistessa. Näkyy kuvissa Pientä näpräämistä on mutta ajoa haittaavaa ei ole. Mukaan saa AFN 1.9tdi moottorin ja mekaanisen pumpun jos haluaa rakentaa mtdi koneen tähän. Moottoria purettu sen verran että kansi on irti ja alakerta vielä kasassa. Autossa on ilmastointi valmius kun hommaa jostakin puuttuvat osat Vaihdossa voin ottaa 6-vuotiaalle kossille jotakin kivaa. Autoja en tarvitse vaihdokkina. 045-1368469 / Niko Vuorotyön takia en aina vastaa puhelimeen mutta laita viestiä tai whatsappia.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.1993
Katsastettu
06.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1896 cm³
Teho
55 kW / 74 hv
Vääntö
140 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
18.3 s
Huippunopeus
160 km/h
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
550 kg
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (17)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, LED-ajovalot, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

Niko S

Käyttäjänä

Maaliskuu 2020

Sijainti

Haapavesi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin