Volkswagen Passat

1.8 T Manual, 150hp, 1997

Hinta: 1 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1997

Mittarilukema

272 000 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

VAG-111

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Vaihdetaan bensa farmariin tai tila-autoon. Tästä seuraavalle turbo pasuuna. Kuuleman mukaan tähän on joku ohjelma laitettu ja ahtoja nostettu eli pitäs olla tehoo ku pienessä kylässä. Auto toimii niinku pitää. Kulkee eteen ja taakse. Leimaa elokuuhun asti. Joku alustasarja joka myös merkattu otteeseen. Puhaltaa lämmintä ilmaa nii ei tarvii palella. 10tkm sisään vaihdettu kaikki pyöränlaakerit. Vetonivelet, bypass venttiili, kaikki alipainelinjat. Perushuollot tehty: öljyt+suod, ilmansuod,syt.tulpat. pa- suodatin öljynpaine anturi ja virtalukonpohja. Sisusta ok siisti ja penkit ehjät. Miinuksia sen verran että auto ei ole uusi joten maalipinnassa sanomista. Tuulilasissa halkeama. Jotkut tuuninki etu umpiot ja tummennetut takavalot. Mukaan saa myös vakio etu ja takavalot. Vain alla olevat nastarenkaat aluvantein. Vaihto bensa farmariin tai tila-autoon. En maksa väliä joten älä tarjoo ylihintasta romua vaihdossa ellet ole valmis vaihtamaan sitä ilman välirahaa. Myydään myös suoraan mutta ensisijaisesti vaihto. Lisävalot ei kuulu kauppaan.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1781 cm³
Teho
110 kW / 148 hv
Vääntö
210 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8.7 s
Huippunopeus
223 km/h
Vetomassa jarruin
1300 kg
Vetomassa jarruitta
650 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (18)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite


Kulutus ja päästöt

7.9 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Toni Lahtinen

Käyttäjänä

Heinäkuu 2016

Sijainti

Jyväskylä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin