Volkswagen Passat

2.0 TFSI TipTronic, 200hp, 2007

Hinta: 2 100 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty22.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

363 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

GHH-591

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myydään kuvan tehokas henkilöauto. Volkkari on tekniikaltaan hyvässä kunnossa, sisätilat siistit (ei eläimiä, ei tupakoitu) ja ulkoakin vielä kohtuullisen siisti. Toki tuon ikäisten Volkswagenien perisynti pyrkii rienaamaan eli ruosteenesto on antautunut takakontin VW-merkin ympäriltä sekä muutamia maalikupruja on korista löydettävissä. Huollettu aina ajallaan ja muutenkin tekniikka toimii. Jakopään huolto tehty 11/21, vaihteistoöljyn vaihto ja huuhtelu -23, samalla tehty myös ilmastointihuolto. Takatukivarret vaihdettu 08/22, samalla säädetty ohjauskulmat ja ostettu uudet Bridgestone Turanzat (225/45 17) alle, pintaa on. Talvirenkaissa on vielä pintaa, mutta nastat ovat katkeilleet, niillä ajelin kyllä talven. Soittimena toimii kiinalainen Android-vehje, minulla toiminut bluetooth-soittimena. Auton sähköinen antenni poistettu käytöstä, lienee ollut oikosulussa, kun sitä kautta tyhjensi aina akun. Kuskin ovessa oleva takakontin aukaisunappi lopetti toimintansa, lienee kytkinvika, koska vieressä oleva tankin luukun nappi toimii normaalisti. Kontin saa toki auki VW-merkistä tai kauko-ohjainavaimesta, joita on luonnollisesti kaksi. Seuraava katsastus on elokuussa. Edellisessä katsastuksessa ainoa huomautus oli öljyvuoto, jonka syyksi paikallistui vaihdelaatikon lauhduttimelle menevät putket, jotka on uusittu ja samalla laatikkoon tehtiin aiemmin mainittu huuhtelu ja öljynvaihto. Tiptronic vaihtaa todella nätisti. Lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostilla, lisäkuvia myös saatavilla. Ja hei, vaikka auto on jo kohta täysi-ikäinen, on silläkin vielä arvonsa. Säästetään siis kaikkien aikaa ja jätetään naurutarjoukset pois, kiitos. Hinnassa on toki vähän tinkivaraa, mutta ilmaiseksi sitä ei silti saa Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
11.2006
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1984 cm³
Teho
147 kW / 197 hv
Vääntö
280 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.9 s
Huippunopeus
227 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (28)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.2 l/100km / CO2-päästöt 221 g/km

Ilmoittajan tiedot

Tomba

Käyttäjänä

Elokuu 2015

Sijainti

Janakkala

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin