Volkswagen Passat

Variant 1.9 TDI 4Motion Manual, 130hp, 2003

Myydään

Ilmoitus jätetty23.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

559 436 km

Moottoritilavuus

1.9 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

LVF-368

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myyntiin nyt tarpeettomaksi jäävä ja liian kallis pidettäväksi veron takia. Vikoja: Leima kylmänä. Airbag valo palaa. Sitten se isoin ongelma. Aloin tutkimaan omalla vähäisellä osaamisella autoa, ja mitä netistä löysin. Piuhat näyttäisi olevan ok penkkien alla (vikakoodi P01221) ja haitarikumin välissä kuskin ovessa. No sitten näin videon että lattiamaton alla ilmeisesti sijaitsisi tämä anturi tai sitten ovessa. Lattiamaton alla aivan litimärkää, niin on myös sisämatotkin. Eli kosteutta on päässyt talven aikana jostain. Tästähän nyt kelpopeli tulis kun kuivattais, ettis paikan mistä sitä tulee. Itsellä ei osaaminen, aika eikä kiinnostus riitä. Toivon että menisi jollekkin kuka tästä tekis itselleen vielä kelpopelin nämähän on niin talviautojen taatelia. Eli hintapyyntökin sen mukainen, kun muuta moitittavaa en autosta keksi kosmisia vikoja lukuunottamatta. Ajolleen tosi hyvä, ehkä puoltaa hiukan jarruttaessa lujaa vasemmalle omasta mielestä mutta ei muuten mitään ihmeellistä. Serviceä huutaa parin tuhannen kilometrin päästä. Jakopäällä pitäisi ajella vielä hiukan alta 10k. Jakopää remppa maksaa n. 510 kun itse kyselin töineen osineen päivineen. (Autojerry) Ajettu 559436 km (tulee ehkä hiukan lisää) Vasen takaovi ei aukea, sieltä ovipahvi kiinni mutta irti kun yritin saada auki rikkomalla lukkoa mutta ei auennut ei sitten millään. Rälläkkää joutuu varmaan näyttämään. Ikkunat ei aukea takana Akku tyhjä ja vaihtokunnossakin varmaan. Penkinlämmittimet mykkinä, ei silti kylmä ole tullut Pyyhkijät joskus sekoilee omiaan, sateella varsinkin Plussia: Ajolleen hyvä Webasto on kiinni mutta ei toimi. Palotilan puhallin huutaa hetken ja sammuu sitten. Torsen ja 6V manuaali Hyvät talvi renkaat ja kesärenkaat, yhdessä kesärenkaassa ei pysy ilmat ainakaan kylmässä. Kesällä kylläkin jokseenkin viikon kaksi pysyi. Ja autohan ei ole uusi, tälläsestä näin paljon ajetusta saattaa löytyä mitä vaan, mitään takuita ei ole antaa tälläisestä. Takakontissa ruostetta, kulumaa ja muuallakin ruosteenalkuja siellä täällä. Yllättävän vähän kuitenkin auton kilometreihin nähden. Jarrupalat on taakse vaihdettu ja männät herkistelty viime syksynä, myös öljyt suodatin, raitisilmasuodatin, ilmanputsari, ilmastoinnin hihna ja apulaitehihna. Myös ahtoputkea uusittu alas ja ylös kurveihin, josta nämä yleensä ilmeisesti suhisee mikäli hajoavat. Joku garretin turbo on kiinni ei vakio ilmeisesti. Egr pois. Stage1 ohjelma. Näillä tiedoilla kutakuinkin sain itse auton ja ajanut tällä itse n. 5000km ja ei viime leimankaan jälkeen ole hirveästi kertynyt. Kerron lisää mikäli kysymyksiä herää. Laita viestiä ensin en yleensä vastaa soittoihin. Hinnasta saa toki esittää oman mieltymyksen, mutta en tätä pilkkahintaan myy kun tiedän tälläisten arvon ja niiden arvon nousun, ja jos ei mene ennen kesää niin yritän itse alkaa korjaamaan. Vaihtoja voi myös ehdotella bensa autoihin tai moottoripyörään.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1896 cm³
Teho
96 kW / 129 hv
Vääntö
310 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.7 s
Huippunopeus
197 km/h
Vetomassa jarruin
1700 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (17)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin


Kulutus ja päästöt

6.6 l/100km / CO2-päästöt 178 g/km

Ilmoittajan tiedot

S H

Käyttäjänä

Lokakuu 2020

Sijainti

Jyväskylä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin