Volkswagen Passat

1.9 TDI Manual, 100hp, 2004 VAIHTO?

Hinta: 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty4.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

496 000 km

Moottoritilavuus

1.9 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

KLZ-767

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Melkoisen tyly ja "vasta sisään ajettu" Passatti ylimääräisenä. Passatti on kyllä kohtuullisen rujon näköinen, mutta on toimittanut käyttöauton virkaa hintaansa nähden hyvin. Taisteluarpia ja pieniä vaivoja on, mutta niitä on korjattu tarpeen mukaan. Ja onpa tätä huollettukin kohtuullisesti. Edellinen omistaja on vaihtanut pa-suodattimen, jakoremmin, vesipumpun ja kiristimen -23, mittarilukeman ollessa noin 480tkm. Ja lähteestä riippuen vaihtoväli on 90/120tkm.Huoltokirjaa ei ole, luotan miehen sanaan. Kuitti osista tarvittaessa löytynee sähköpostista. Minä olen vaihtanut keväällä -24, yhden ruiskusuuttimen, ilmamassamittarin ja N75-venttiilin. Öljyt, suodatin ja ilmansuodatin vasta vaihdettu. Plussia: Tuulilasi ehjä. Kytkin toimii. Vetokoukku. Hyvät kesärenkaat. Soitin. Kattotelineet. Ei pala vikavaloja. Ilmastointi, toimii vain täydellä teholla, välimuotoja en ole huomannut. Tosin kolmenkymmenen asteen helteellä ei hirveämmin puhaltanut viileä. Pohja ja helmat kovat, ei pitäisi olla leimalle hitsattavaa. Miinuksia: Korissa jälkiä ja klommoja. Lukkoja en ole käyttänyt, ovet aina auki. Keskuslukituksen toimivuudesta en tiedä. Edellinen omistaja uusinut lukkomekanismeja ja kahvoja, nupit puttuu osasta ovista. Pientä öljyn mehintää mm. ahtoputkissa, ei ole minua, eikä katsuria haitannut. Ja jos se haittaa sinua, ei tämä auto ole sinua varten. Lisävalot välillä toimii ja välillä ei. Luultavasti kosketushäiriö. Johdotus tehty hieman huolimattomasti. Ei ole minua häirinnyt. Jarrupalojen kuluneisuutta herjaa ajoittain. Uudet palat ostettuna, vaihdan kun ehdin. Päivitys, 2.6: palat ovat vielä hyvässä kunnossa, kulumisen ilmaisin johdoissa häikkää. Tein McGyver liitoksen johtoihin, nuuka-natku kun olen. En vielä viitsi vaihtaa käyttökelpoisia paloja uusiin. Uudet palat saa tietysti mukaan. Ja leimalle ei pitäisi olla kovin ihmeitä. Saattaisi jopa mennä läpi kerralla. Vielä eivät Varkaudessa huolineet konttorille, sanoivat, että olisi rahan tuhlausta katsastaa nyt kun ajoaikaa on vielä näinkin reilusti. Katsastan kyllä kun aika on, mutta hintaa tarkastetaan sitten. Ja on toiminut minulla hyvin, on heitetty pitkiäkin keikkoja ilman ongelmia. Vaihto mahdollista, esimerkiksi pulpettivene, avovene, naisten sähköpyörä, ajoleikkuri, nostalgia harraste auto, työkaluja&koneita.Saa olla laittoa. Toki Muutakin voi tarjota. Nauretaan sitten porukalla. Paku tai bensafarkkua voin harkita vaihdossa. Vetokoukku oltava. Nro O4O8318751. Viestillä tavoitat parhaiten.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1896 cm³
Teho
74 kW / 99 hv
Vääntö
250 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
12.8 s
Huippunopeus
184 km/h
Vetomassa jarruin
1400 kg
Vetomassa jarruitta
650 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (15)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin


Kulutus ja päästöt

5.7 l/100km / CO2-päästöt 154 g/km

Ilmoittajan tiedot

Panu Vartiainen

Käyttäjänä

Heinäkuu 2014

Sijainti

Joroinen

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin