Volkswagen Scirocco

2.0 Turbo Sport DSG BSR 260hv

Hinta: 8 790 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty11.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Mittarilukema

341 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

KRH-959

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tarjolla olisi nopea,näyttävä ja hieman laiteltu Scirocco. Loistava auto seuraavalle omistajalle. Malliesimerkki hyvin pidetystä autosta. Yleskunnoltaan auto on hyvä,ikään ja kilometreihin nähden. Kilometrit ovat tulleet pääosin pitkillä siirtymillä,maanteillä joten rasistus on huomattavasti pienempää kuin kaupunkiajossa ajetut kilometrit. Sisätilat huippusiistit ja täysin ehjät.Kori on suora ja maalipinta vuosimalli huomioiden,oikein hyvässä kunnossa. Ollut vain hyvissä käsissä. Hän on ollut kuin perheenjäsen ja se näkyy auton kunnosta. Ollut samalla omistajalla lähes koko sen olemassaolon ajan.Tarkalleen ottaen 12 vuotta,viidestätoista vuodesta. Kannattaa tulla katsomaan jos etsit hyvin pidettyä,isoimmalla ja halutuimmalla 2.0 Turbo moottorilla varustettua Sciroccoa. "Ciroa" on huollettu kattavasti ja auto on palvellut loistavasti,tiiviin huoltorytmin ansiosta. Öljynvaihtohuollot on tehty 10 tkm välein ja vaihteistoöljyt 50 tkm välein.Viimeisin perushuolto ja vaihteiston öljynvaihto on tehty 335 tkm kohdalla. Merkittävät huollot : - Jakopään ketju kiristimineen - ABS pumppu (takaisinkutsu kamppanja) - Turboahdin - Imusarjan puhdistus - Vaihteiston mekatroniikka vaihdettu (kuitti 2800e) - Sytytystulpat ja puolat - Iskunvaimentimet - Tuulilasi uusittu Kesärenkaat 235/40/18 ,hyvillä renkailla. Talvirenkaat,kitkat 225/45/17. Tehot ovat päivitetty R version tasolle (265hv) ja R versio pyyhkäisee 0-100km/h 5,3s.Siinä valossa tätä voi sanoa todella ripeäksi. Autossa BSR:n catback 4 ulostulolla (1150+asennus) ja ohjelma. H&R Alusta.Merkit dipattu mustaksi.Takalippa. Takakontti on kokonaan äänieristetty rengasmelun pienentämiseksi ja siinä on onnistuttu hyvin.Auto on melko hiljainen sisälle päin.Ulospäin kyllä putkisto tekee tehtäväänsä mutta sisälle pakoäänet eivät häiritse. Hyvin varusteltu huippumalli ja kaikki toimii.Adaptiiviset ajovalot,Led päiväajovalot,ilmastointi,vakkari,parempi äänentoisto,mustat nahkapenkit lämmityksellä,ajotietokone,peruutustutka,sadetunnistin jne. Upeasti toimiva ja nopeasti vaihtava 6-vaihteinen automaattivaihteisto jossa on myös puoliautomaatti mahdollisuus vaihtaa käsin sekä rattivaihteet. Kahdet avaimet ja kaksi kaukosäädintä.Molemmat säätimet pelaa ja niistä saa myös takaluukun avattua. Scirocco eli aavikkotuuli.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
12.2008
Katsastettu
12.2023
Korimalli
Coupe
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2000 cm³
Teho
194 kW / 260 hv
Vääntö
380 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
5.9 s
Väri
Sininen
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (47)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Adaptoituvat ajovalot, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, USB C-liitin, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7 l/100km / CO2-päästöt 169 g/km

Ilmoittajan tiedot

Heikki

Käyttäjänä

Maaliskuu 2024

Sijainti

Helsinki

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin