Volkswagen Tiguan

2.0 TDI 4Motion Automatic, 140hp, 2008

Hinta: 6 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty23.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

385 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

MBY-825

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Siisti ja hyväkuntonen tiguan. Täysi merkkiliikkeen huoltokirja, huollettu todella hyvin ja säntillisesti. Ollut uudesta asti yhdellä omistajalla ennen kun tuli meille. Katsastettu tammikuussa. Tuulilasissa halkeama alareunassa, ei estänyt katsastusta. Mukautuvat Xenon-ajovalot kaarreajovaloilla, vetokoukku, isofix-valmius, lisävalopaneeli, kahdet hyvät renkaat aluvanteilla, webasto kellolla, ilmastointi, tummennetut takasivulasit, pysäköintiavustin, Auto Hold-toiminto, sähköinen käsijarru ym. Autossa on rahoitusta jäljellä, tarkemmat tiedot kysymällä. Rahoitus on mahdollista siirtää ostajalle. Auto on erittäin hyväkuntoinen ja hyvä ajaa. Toimii kaikinpuolin niinkuin kuuluukin. Ainoa syy myynnille on pakettiauton tarve, joten vaihdossa ainoastaan pakettiauto. Vaihtokaupan ehdot katsotaan tapauskohtaisesti. Lisää tietoa kysymällä ja katsomaan/kokeilemaan sopii tulla kun niin sovitaan.


Tekniset tiedot

Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1968 cm³
Teho
103 kW / 138 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.7 s
Huippunopeus
182 km/h
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (22)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Hiihtoluukku, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Pysäköintiavustin


Kulutus ja päästöt

7.1 l/100km / CO2-päästöt 186 g/km

Ilmoittajan tiedot

R.T.

Käyttäjänä

Tammikuu 2014

Sijainti

Hollola

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin