Volkswagen Transporter

Umpipakettiauto lyhyt 2,0 TDI 103 KW DSG

Hinta: 8 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2013

Mittarilukema

229 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

ETK-529

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-

Toimituskulut

200 €


Esittely

Tästä hyvässä kunnossa oleva paku! ( Juuri katsastettu ) itse olen sitä laitellut tässä kevään aikana. Joitakin eri sävyjä maalipinnassa on, joissain kohissa vanha maalipinta ja joissain uusi valkoinen, valitettavasti hieman erisävyä. JUURI KATSASTETTU! 11.3.24 RUOTSI AUTO, eli haettu ruotsista ja kaikki wolkkarin omat vihkoset, sekä käyttöohje kirjat ja suurin osa huolloista ovat ruotsiksi. PLUSSAT -Vetokoukku -Talvirenkkat ihan OK kunnossa. -Kesärenkaat aluvanteilla, ne myös ihan ok kunnossa. -Puskurauta mukaan, ei ole nyt kiinni autossa. -Juuri katsastettu -ei ruostetta -uusi tuulilasi -Jakopää tehty MIINUKSET -Sävyeroja pinnassa. -Kaiuttimien bassot hajalla, pitäisi koittaa soittaa korjaamoille ja kysyä siihen uudet kaiuttimet/bassot. ( luulisi, että löytyy aika helposti ) Eli musiikki kuuluu, mutta vain diskanteilla. Nyt ajettu se 229000 km, jakopäänhihna remontti tehty 2020. Etukilpi on tallessa, en ollut vaan muistanut laittaa sitä takaisin kiinni ennen kuvia. Vaihteet vaihtuu täydellisesti. Huippuauto ajaa, jos kiinnostuit niin ota ihmeessä yhteyttä ja tule koeajolle. Jos ei kohta ala näin hyvässäkunnossa oleva transporteri kaupaks, niin käyn teippauttaa, tai maalauttamassa ulkopinnan, mutta tämän jälkeen hinta huomattavasti korkeampi. Rohkeasti vaan koeajamaan, niin saa tuntuman hyvästä autosta. Ystävällisin terveisin Aleksi Kilpiö Puh 0505521682 ( viestillä tavoittaa parhaiten ) esim Whatsapp.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
12.2012
Katsastettu
01.2023
Korimalli
Puolipitkä-malli
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1968 cm³
Teho
103 kW / 138 hv
Vääntö
340 Nm
Huippunopeus
172 km/h
Omamassa
2080 kg
Vetomassa jarruin
2500 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
3
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (32)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, USB C-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Aleksi k

Käyttäjänä

Elokuu 2022

Sijainti

Jyväskylä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin