Volkswagen Transporter

2.5TDI

Hinta: 3 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty9.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

686 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Erittäin hjyvä Transportteri joka juuri sishään ajettu. Pommin varmalla 2.5 tdi moottorilla missä ei ole jakoremmi ongelmia kun on ratas jakopäällä. Entinen valtion auto joka on kattavasti huollettu!. Tämä on jahti miehelle tai naiselle enempi kuin miehleinen! Vänkärin penkki on mallia ympäripyörivä.Kahet renkaat,webasto(tosin ei lähteny kesän jäljiltä päälle virtaa tarpeeksi?) takatilassa rangerin penkki(ei leimattu),penkin alla säilytys tilaa,putka osassa koiran koppi mihin lämmitys ja viereen saa laatikon halkoja jotka pysyvät kuivana! Ylös saapi pyssyt hyllylle. Voin katsastaa auton ennen myyntiä. Auto ei tosiaankaan ole pakko myynnissä, huomautuksitta katsastettu minun aikana autossa olevat lisävalot eivät kuulu kauppaan. Vaihtoa voi tarjota ainoastaan volkkari caddy tai caddy maxi malliin. soittamalla lisätietoja.


Tekniset tiedot

Korimalli
Pitkä-malli
Vetotapa
Etuveto

Lisävarusteet (13)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Webasto/Eber, Ilmastointi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Polttoaineenlämmitin, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut

Ilmoittajan tiedot

hirvasniemi_matti

Käyttäjänä

Huhtikuu 2016

Sijainti

Keminmaa

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin