Volkswagen Transporter

2.8t 2.5 TDI Manual, 102hp, 2000

Hinta: 2 450 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty15.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2000

Mittarilukema

585 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

OYA-818

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Nyt olisi kauan ja moitteetta palvellut Transu myytävänä. Autosta meni tyhjäkäynnillä jakopäänhihna poikki, mutta ei tiedetä moottorivaurion suuruutta? Mitään ei ns. räjähtänyt rikki eikä kolkattanut. Muutama asentaja mietti, että voisi olla pienikin juttu, mutta mitään takeita ei anneta. Meillä auto on ollut vuodesta 2005 ja olemme vuosittain tehneet pitkiäkin reissuja mm. ( Pakko luovutettu Karjala, Venäjä, Baltian maat kaikki Viro, Latvia, Liettua, Puola, Ruotsi ), Joten tätä silmällä pitäen autoa on myös huollettu laajasti ja saatavilla on kaikki kuitit ja huoltohistoria. Autossa on mielestäni todella siisti matkustamo GL Vip ja muutoinkin, mutta ulkopinnat vaatisivat siistimistä, jotta saisi tyylikkään. Autoon on uusittu/huollettu isolla rahalla viime vuonna ja vuosina mm. Hammastanko-ohjaus, Tehostajan putket, Uusi laturi ja startti, Ilmastoinnin kompura kunnostettu ja samalla litkut vaihdettu, Kesän ajetut kesärenkaat jne. Toki autohan ei ole enään uusi ja katsastus meni syksyllä 2023 umpeen vaurion takia. Tästä kyllä joku joka osaa värkätä näiden kanssa tekee vielä soivan pelin. Reilusti tarjouksia esittämään, mutta olethan korrekti ja jätät vittuilut pois, toki sitäkin saa esittää, jos sillä on päiväsi pelastettu. Sen verran hoksautan vielä, että auto on ns. D1 luokan verovapaa linja-auto. Ps. nyt olisi mahdollista saada tähän hintaan mukaan 420 000 tkm ajettu moottori, josta maksoin 780. Eli tässä olisi valmis paketti saattamaan auto liikennöitävään kuntoon.


Tekniset tiedot

Korimalli
Muu
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2461 cm³
Teho
75 kW / 101 hv
Vetomassa jarruitta
700 kg
Ovien lukumäärä
3
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (22)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Ajonestolaite, TV-vastaanotin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Kari Salo

Käyttäjänä

Lokakuu 2020

Sijainti

Muhos

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin