Volkswagen Transporter

2.5 pitkä/matala

Hinta: 3 600 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty18.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

406 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

UNY-553

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Myydään koska ei tarvetta enää pakulle. teknisesti hyvässä kunnossa, hyvä ajaa. hiukan vakiota ripeämpi. isompi ahdin ja ohjelma ajettu.(ohjelmasta ei ikävä kyllä ole dokumenttia, mutta kyllä tosta huomaa että ei ihan perus 130heppanen ole) plussa + -edellinen omistaja vaihtanu kaksoismassa vauhtipyörän ja kytkimen -21 -jarrusatulat joka nurkkaan + vaijerit -startti -ahdin - siistimmät ajovalot -tuulenohjaimet myös konepellissä -säädettävä alustasarja -ahtomittari -huollettu toimiva webasto kellolla -hifit parannettu -akut uudet -peruutuskamera jne jne. että ei mene ihan kehuskeluksi nii kyllä tästä sanomistakin löytyy. miinukset - -takapyörän laakeri vaihtokunnossa - 1 ja 2 syncro rusahtaa ilkeesti. mutta ei oo menoa haitannut ja on toiminut kuitenkin hyvin. -hehkut vaihtokunnossa (webaston avulla lähteny käyntiin myös -30 pakkasella) -pinta ruostetta löytyy vaikka muille jakaa. kuvissa näyttää että ois vähemmän. fiksaamalla saa siistin. ei kuitenkaan läpimätä! -apparin oven lukko temppuilee pakkasilla. + kelillä toimii. viskon ohjainmoduuli rikki. tämän takia viskon sulake otettu irti talveksi. -vakkari löytyy mutta viiksestä piuha poikki. jotain jäi varmasti kertomatta mutta soittamalla tuota lisätietoa saa!


Tekniset tiedot

Korimalli
Pitkä-malli
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2500 cm³
Väri
Valkoinen

Lisävarusteet (19)

Lohkolämmitin, Webasto/Eber, Ilmastointi, Sähköikkunat, Urheilualusta, LED-ajovalot, Keskuslukitus, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Ajonestolaite, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

huikko91

Käyttäjänä

Joulukuu 2022

Sijainti

Tuusula

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin