Volkswagen Transporter

Hinta: 3 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty9.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

560 000 km

Moottoritilavuus

1.9 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Siittäpä elämää ja kilometrejä nähnyt portteri vaikka raksapakuksi. Ruostetta ja lommoja on mutta ei mätä. Menee vielä vaikka työautona tai miksipä ei käyttöautonakin jos tykkää tämmösellä ajella. Miinuksia mitä nyt tievossa niin - tuulilasi halki siitä korjauskehotus - kuskin etuparkki piemänä korjauskehotus - takapuskin räjähtäny kulumasta korjauskehotus - kontinluukku pitää avata sisäpuolelta meisselillä - välillä vilauttelee abs valoja - jarrupalat sais vaihtaa taakse Plussia -vuoden leima - vasta vaihdettu pyörän laakeri taakse - kallistuksen vakaajan pusla vaihdettu - hyvä ajolleen - pieni ruokanen tankillisella 1300-1400km - äärivalot uusittu kylkiin - webasto joka toimii Jotaki varmaan jäi kertomatta eli ota yhteyttä jos joku mietityttää tai auto kiinostaisi!


Tekniset tiedot

Katsastettu
03.2024
Korimalli
Lyhyt-malli
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1900 cm³
Teho
76 kW / 102 hv
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
3

Lisävarusteet (11)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

prittinen_ville

Käyttäjänä

Toukokuu 2019

Sijainti

Oulainen

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin