Volkswagen Transporter

Combi T32 2.5 TDI Manual, 131hp, 2006

Hinta: 7 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty3.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

667 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

KPF-624

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Näppärä minibussi kaupan. Kyseessä entinen taxi. Kilometrejä taitettu autolla 667000. Auton tekniikkaa uusittu 30tkm sitten muunmuassa Kytkin Täys koneremontti Kaksoismassapyörä Tänä keväänä vaihdettu Starttimoottori Moottoriöljyt ja suodattimet Etuiskari (Kuitteja isopino tallella) Eli kilometrejä ei tarvitse säikähtää. Malli on carsportin GLE VIP, löytyy muun muassa hissi ja sähköovi. Penkit saa irti tarvittaessa minuutissa ja niiden paikkaa voi vaihdella. Viat Oikea sivupeili rikki Kuskin penkin alla oleva lisäakku puuttuu. Sen takia auton sisävalaistus, sähköovi ja hissi ei toimi. IWS järjestelmässä jotain häikkää. Korissa ja sisätiloissa on kosmeettisia jälkiä mutta auto on kuitenkin sen verran vanha. Sai lähes puhtaat paperit katsastuksessa. Eteen piti vaihtaa iskari ja siinä se. Yksi korjauskehotus tuli tuulilasista kun pieni halkeama. Katsastettu 1/2024 Myyn rahan tarpeessa. Muuten laittaisin itse koko auton minttiin koska viat on suhteellisen pieniä. Vain 1 talvirenkaat, nokian hakkapeliitat. Kesärenkaita ei ole. Ja lisäksi mankka puuttuu. Lisätietoja kysymällä numerosta 041 7060990.


Tekniset tiedot

Korimalli
Muu
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2461 cm³
Teho
96 kW / 129 hv
Vetomassa jarruitta
750 kg
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (10)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Pimennetyt ikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag

Ilmoittajan tiedot

Elias

Käyttäjänä

Helmikuu 2019

Sijainti

Oulu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin