Volkswagen Up

e-UP move, vaihtokin

Hinta: 20 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty22.12.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2021

Mittarilukema

18 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Sähkö

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

XXJ-230

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Pikku täyssähkö UP jäi ylimääräiseksi, 1-omistaja, move varustelu + lisävarustelistalta ruksittu melkein kaikki, talvirenkaat kitkat seat keskiöillä (kyydissä), talvirenkaissa ei rengaspainevahteja (merkkivalo), kesärenkaat alkuperäiset, penkeissä tarvikesuojat uudesta asti, 2 latausjohtoa (95% latauksista ladattu valovirrasta hitaalla latauksella). Kun syksyn pölyt pyyhkii pois niin kaikin puolin siisti pikku auto. Ikävä myydä mutta tälle ei ole enää tarvetta kun "linnut lentää pesästä". Talvi varma peli! Vaihdossa voin ottaa 1500-3500 hintaisen koppiauton/ "pulla-auton" (KA/PA, perälaudalla tai ilman, miel mersu) tai ison "pakettiauton" ( KA tai PA) , jossa olis vielä vähän leimaa. Pelkkä 3.5-4m "pulla" koppikin, jossa ovia miel 3-4 (sivuissa ja takana). Tai ehjä 6m merikontti, miel vaihtolava juoksuilla, huomioidaan. Sekä pikkukoukku lava tai 2 lavaa.


Lataus ja toimintamatka

Toimintamatka sähköllä
260 km

Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Teho
61 kW / 82 hv
Vääntö
212 Nm
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (27)

Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Ajokaista-avustin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB C-liitin, Kahdet renkaat

Ilmoittajan tiedot

Pekka

Käyttäjänä

Maaliskuu 2014

Sijainti

Keuruu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin