Volvo 760

GLE

Hinta: 3 300 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty21.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1988

Mittarilukema

380 000 km

Moottoritilavuus

2.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Kokeilu mielessä myyntiin/vaihtoon Volvo 760. Auto on maalattu alle kuukausi sitten ruiskulla mustaksi. Ei virheetön mutta hyvä, myllyttämällä saa vielä paremmaksi. Tekniikka toimii hyvin, laatikko vaihtaa ikäisekseen todella nätisti. Autosta löytyy toimiva sähköinen kattoluukku, sähkölasit löytyy, mutta joku laittanut vänkärin takaoveen veivillisen lasin (puuttuu se veivi). Öljyt vaihdettu laatikkoon ja koneeseen arviolta noin pari tkm sitten. Samalla vaihdettu tulpat ja virranjakaja putsattu. Vesipumppu, termostaatti ja ilmansuodatin vaihdettu 5.3 Bensansuodatin vaihdettu 10.3 Autoon on asennettu 2.5tuuman kokoputkisto kolmella vaimentimella, mukavat V6 mörinät. Itse en ole autosta löytänyt ruostetta, pohja massattu. Edellisen omistajan mukaan vaihdettu uudet jarrut ja iskarit joka nurkkaan, sekä joitain puslia vaihdettu. Vikojakin tämän ikäisessä autossa vähän on mutta ne eivät ole minun ajoja haitanneet. -ilmastoinnin putket poikki eli ei puhalla kylmää ilmaa -lämpömittari elää omaa elämäänsä -bensamittari ei toimi täysin oikein -ei radiota -puuttuu kontin verhoilu -yhdet renkaat Talmuja ei ole enää. Kysy ja tarjoa rohkeasti, yhteyden otot mieluusti viestitse vaikka whatsapissa.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2800 cm³
Teho
110 kW / 147 hv
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (10)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Kattoikkuna, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Ohjaustehostin

Ilmoittajan tiedot

niko

Käyttäjänä

Lokakuu 2021

Sijainti

Haapavesi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin