Volvo 940

GL 2.3 4d

Hinta: 2 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty11.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1993

Mittarilukema

299 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

OZP-656

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Siitä hyvin toimiva vähän ajettu alkuperäinen takaveto Volvo. Olen auton alunperin tuonut Ruotsista ja siitä ollaan aina pidetty hyvää huolta. Volvo on ollut itselläni ajokäytössä melkein neljä vuotta, mutta nyt luovutan sen uuteen kotiin. Vaihdossa en tarvitse mitään. Tuoreimpana huoltoina autoon on vaihdettu oikean puolen koiranluu ja jarruremppoja sekä käsijarrun palojen vaihto. Jakopää on vaihdettu viime kesänä ja siitäkin löytyy vielä reilu 70tkm. Huoltokirja on ajan saatossa heikentynyt, mutta autosta löytyy pitkälti kaikki kuitit ja katsastuslaput viimeisen 10v ajalta. Tämän ikäisessä autossa on myös vähän jälkiä tasaisista kilometreistä. Vänkärin puolen ovien peltejä on maalattu jälkikäteen ja sisätiloissa penkeistä voi huomata verhoilun repeytymistä. Muutoin kori on moitteettomassa kunnossa sekä miltein ruosteeton. Mukaan kahdet renkaat (alumiini- ja peltivanteilla) sekä Pioneerin bluetooth mankka ja Volvon alkuperäinen radio myös irtona, joka tuli auton mukana, jos vaikka museorekisteröinti kiinnostaa. Oikein etevä peli! Soittele tai pistä viestiä, jos haluat lisätietoja (+358 40 413 0233).


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.1993
Katsastettu
03.2024
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Takaveto
Teho
87 kW / 116 hv
Kiihtyvyys (0-100)
12 s
Huippunopeus
185 km/h
Omamassa
1470 kg
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (9)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Webasto/Eber, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Bluetooth, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

12 l/100km

Ilmoittajan tiedot

JuusoStoor

Käyttäjänä

Syyskuu 2020

Sijainti

Tornio

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin