Volvo S60

2.5T AWD Automatic, 210hp, 2007

Hinta: 7 800 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty15.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

286 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

JGX-193

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myynnissä hyvin pidetty volvo. Laitettu myyntiin koska ei erikoisemmin kyseisellä autolla ajoa ja muut suunnitelmat autojen kanssa mielessä. Auto ollut itsellä useamman vuoden ja hyvin toiminut. Vähän listaa mitä omana aikana tehty: - viime kesänä tuulilasi - äskettäin vaihdettu kaikki tutkat, tutkien johtosarja, tutkien ohjainboksi -263tkm kohdalla tehty jakopääremontti+vesipumppu -vaihteisto ja haldex öljyt vaihdettu, huoltokirjassa jostain syystä ei merkintää mutta toimenpiteet tehty AutoKo&Ma yrityksessä Salossa -Etuiskarit uusittu - käsijarruhilppeet uusittu puolen vuoden sisällä - kulutusosia; puslia, koiranluita, jarruosia, öljyjä vaihdeltu kun on ollut tarvetta. Kuvista näkee, että kuskin penkin muovi ja oikean takaoven kaiutin ritilä vähän rikki. Korissa ei oikeestaan muuta moitittavaa kuin että takapuskurissa pientä nirhaumaa. Kesärenkaat omilla vanteilla ja yhden kesän ajetut kumit, talvirenkaat omilla vanteilla, renkaat puolikuntoiset Omasta kokemuksesta ei muuta sanottavaa autosta kun, että ollut luotettava auto millä päässyt paikasta a paikkaan b Tosiostajan kanssa saadaan varmasti hinta kohdilleen.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2521 cm³
Teho
154 kW / 207 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.7 s
Huippunopeus
210 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (25)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sadetunnistin, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

10.2 l/100km / CO2-päästöt 244 g/km

Ilmoittajan tiedot

konstanurminen

Käyttäjänä

Toukokuu 2016

Sijainti

Somero

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin