Volvo V70

2.5T Automatic, 210hp, 2004

Hinta: 3 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty5.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

367 052 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

HZN-318

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä kakkosauton sijaa toimittamasta seuraavalla hyväkuntoinen v70. 2.5Litranen turbokone takaa ettet jää jalkoihin liikenteessä ja on teknisesti hyvässä kunnossa! Ei tiputtele ylimääräisiä eikä syö kun bensaa. Plussia / vaihettua osaa + lasinpesunesteen tuplapumppu vaihdettu vasta + hantin ikkunannostimen liuskat vaihdettu vasta + Jakopää ja hilppeet vaihdettu alle 2tkm sitten + Kahdet renkaat ja vanteet + webasto kahdella kellolla ja toimii + automaattinen ilmastointi + irrotettava peräkoukku + nahkasisusta kuskin sähkösäädöllä ja muistilla sekä lämmityksillä + uusi 100ah akku + 29.8.24 asti leimaa, enkä näe syytä seuraavalle, auto käytetty nosturilla ja nitkuteltu tukivarret ym vasta ja ei ollut väljää, pohjassa ei sanomista. + autoon vaihettu 2din kosketusnäytöllinen mankka, alkuperäisen saa mukaan. Ratin äänentoistonapit ei tästä syystä toimi, mutta halutessaan saa johtosarjalla toimimaan + mittaristo käytetty huollossa, kolvaukset tehty uudelleen Tietysti tämän ikäisestä autosta löytyy kosmeettistakin vikaa, toisessa etulokaressa ruostetta vähän ja kontin lasikuituosassa pikkuvekki ilmeisesti kiveniskeymästä. Tuulilasissa yläreunassa halkeama mut ei oo leimalla tullu mitään kun ei ole kuskin katsealueessa. Vaihdossa saa ehdottaa farmareja taka- tai nelivetosia bensakoneella (etusijalla bmw, mutta muitakin katsotaan)


Tekniset tiedot

Katsastettu
08.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2521 cm³
Teho
154 kW / 207 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.8 s
Huippunopeus
250 km/h
Vetomassa jarruin
1800 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (31)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Polttoaineenlämmitin, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

10.5 l/100km / CO2-päästöt 222 g/km

Ilmoittajan tiedot

Lauri

Käyttäjänä

Toukokuu 2020

Sijainti

Kajaani

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin