Volvo V70

1.6 DRIVe Manual, 115hp, 2012

Hinta: 6 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty3.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

360 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

IMA-783

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Nyt vielä hetken aikaa tähän rahaan ennen kuin lähtee liikkeseen, mahdollista järjestää myös rahoitus! Varmatoiminen kaikinpuolin toimiva auto kaupan uuden auton takia. Teknisesti ei mitään mainittavaa puutetta ja ulkoasu myös hyvin siisti. Sisusta tumma kangas. Liikkuu oikein ripeästi tällä uudemmalla moottorilla aijempiin malleihin verrattuna. Todella kattavalla huoltokirjalla ja autoa huollettu pelkästään liikkeessä. Uusi auto ei ole, mutta todella hyvässä kunnossa ikään nähden. Juuri viimeisimpänä webasto huollettu ja akku vaihdettu niin ei käynnistymisen kanssa tule myöskään mitään ongelmia. Auto myydään kaksilla alumiinivanteilla kesä- sekä nastarenkailla. Kesärenkaat uusittu viime kesänä ja ovat volvon alkuperäisillä vanteilla. Autoon on asennettu lisävalo. Kahdet avaimet ja huoltokirja luonnollisesti kuuluvat kauppaan mukaan. Sijaitsee nurmijärvellä ja voi tulla koska vain katsomaan niin hierotaan kaupat kuntoon. 0400441641 numerosta saa kiinni soitolla tai viestillä. Jos en ehdi vastaamaan niin soittelen sitten takaisinpäin.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1560 cm³
Teho
84 kW / 113 hv
Vääntö
270 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.9 s
Huippunopeus
210 km/h
Vetomassa jarruin
1300 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (33)

Lohkolämmitin, Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

4.5 l/100km / CO2-päästöt 119 g/km

Ilmoittajan tiedot

Anton fagerroos

Käyttäjänä

Syyskuu 2013

Sijainti

Nurmijärvi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin