Volvo V70

2.5 10V Automatic, 144hp, 1997

Hinta: 1 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty6.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1997

Mittarilukema

340 000 km

Moottoritilavuus

2.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

LOG-455

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

volvo olisi ylimääräisenä. leiman jälkee ajettu vain noin 500km. eli tuskin on seuraavalle mitään laittoa. ajoaikaa 10.6 asti. uusi boschin laturi. uusi akku. uudet etuvalot vilkut ja sivuvilkut. hellan sumuvalot. valoluomet ja tupakkimuovit merkitön maski. golffin lippa muokattu etupuskuriin. tuulilasi vaihdettu pari vuotta sitte. alustaan vaihdettu etupäähän kaikki nivelet. madallus jouset uudet jotka myös muutoskatsastettu. uudet iskarit. nelipyöräsuuntaus tehty samalla. ei syö nesteitä. molemmat renkaat aluilla. kesät 16 tuumaset. nastat 15 suht uudet. kontinluukun alareunassa ruostetta. vilkkuviiksi ei palauta ja vakkari ei lähe päälle. mukaan uusi viiksi joka maksoi 100 mutta ei oo saanu aikaseksi vaihtaa. ilmastointi toimii mutta ei kauaa puhalla kylmää. kylmäaineet lopussa. yhteydenotot viestillä.


Tekniset tiedot

Katsastettu
06.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2435 cm³
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (19)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Kahdet renkaat, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

sst

Käyttäjänä

Helmikuu 2014

Sijainti

Kärsämäki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin