Volvo V70

T5 Automatic, 250hp, 2002

Hinta: 3 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty14.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

410 000 km

Moottoritilavuus

2.3 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

JER-402

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä myyntiin juuri katsastettu volvo uuden tieltä pois. Erikoisempi malli t5 ja ocean race varustepaketilla ja pirteä 2.3 turbomoottori ja vaalea täysnahkasisusta. Autoon löytyy kahdet renkaat talvirenkaat 16" ja kesärenkaat 17" molemmat rengassarjat alkaa olla siinä kunnossa että saisi päivittää. Autosta löytyy käytön jälkeä mutta ei mitään suuria, kuskin penkki revennyt reunasta niinkun näissä aina tuppaa olemaan. Moottorin yläpuolella oleva tukikumi tyyny alkaa olla vaihtokunnossa, varmaan olisi hyvä kaikki vaihtaa. Nykäisee välillä vähän kiihdyttäessä ja hiljentäessä. Vetoakselit molemmat uudet ja tukivarsi vasen etu. Öljyt + suodatin ja täysi jakopääsarja laitettu n.10tkm sitten. Moottori vähän hikoilee öljyä ei ole tutkittu sen kummemmin mutta lätäkköä se ei jätä maahan eli tosi vähän vuotaa. Automaattilaatikko toimii niinkuin pitää. Huoltokirja löytyy ja kuitteja jonkun verran remonteista. Kylmillä keleillä pitää startata normaalia kauemmin ja kierrosluku mittari hyppii ja sitten lähtee käyntiin mutta 3 vuotta on näin toiminut ja aina on käyntiin lähtenyt, lämpimillä keleillä toimii hyvin. Soitinta autossa ei enää ole kun meni uuteen autoon. Yhdessä kuvassa näkyy kesävanteet. Vaihdossa en ota mitään.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2319 cm³
Teho
184 kW / 247 hv
Vääntö
330 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.5 s
Huippunopeus
250 km/h
Vetomassa jarruin
1800 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (19)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Metalliväri, Hiihtoluukku, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

10.8 l/100km / CO2-päästöt 258 g/km

Ilmoittajan tiedot

Jani Hakala

Käyttäjänä

Toukokuu 2015

Sijainti

Laihia

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin