Volvo V70

T5 2.3 T Automatic, 240hp, 1999

Hinta: 1 400 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty5.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1999

Mittarilukema

372 000 km

Moottoritilavuus

2.3 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

IIY-934

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

VARMA JA VAUHDIKAS VANHUS KAIPAA UUTTA RAKASTAVAA KOTIA Wanha, varma ja vauhdikas veteraanivolle kaipaisi eläkepäivilleen hyvää hoitajaa. Ajelureissut nykyisellä omistajallaan ympäri Suomea ovat päättyneet jo tovi sitten eikä tehokas auto palvele parhaimmassa käyttötarkoituksessa nykyisellään perheen kauppakassina. TOIMII VARMASTI, MUTTA VIKOJA LÖYTYY: Auto on vanha, mutta varmatoiminen. Vanhassa on vikoja, mutta ei ajoa haittaavia. Kaikenlaista löytyy kun kilometrejä ja ikää alkaa olemaan, kysele lisää jos kiinnostaa. Olennaisimmat ovat omasta näkökulmasta havaittuna: Näkyy: - Ulkona naarmuja siellä sun täällä ja sisätiloissa muoviosia irti - Etuspoileri ottanut osumaa ja etusumuvalot poissa käytöstä - Halkeama (noin 5cm leveä) tuulilasissa kuljettajan kohdalla - Volvon alkuperäiset T5 vanteet (talvirenkaina) löytyvät, mutta jälkeä käytöstä löytyy - Takaluukku ei toimi Tuntuu: - Nykyiset kesärenkaat ovat aivan olemattomat eli välittömästi vaihtokuntoiset - Talvirenkaat kiikunkaakun vaihtokunnossa Kuulee: - Pakoputkessa pieni reikä ja pitää meteliä tyhjäkäynnillä (tarkastettu autokorjaamolla), joskaan ei haittaa ajoa ja katsastuksesta mennyt läpi ongelmitta (= ei vaikuta päästömittauksiin) Haistaa: - Ilmastointi ei pelitä, huollettu viimeksi 343tkm (11/2020) - Oikean takaikkunan säädöt ei toimi MERKITTÄVIMMÄT KORJAUKSET (omat): - Automaattiöljy, jakohihna ja moniurahihna vaihto noin 350tkm (05/2021) - Ilmamassamittari noin 340tkm (06/2020) - Lambda-anturi noin 340tkm (03/2020) + AUTOHIFILLÄ NAUTINTOA AJELUUN Autosta löytyy huipputason hifijärjestelmä, jonka avulla saa autoajelusta niin pidemmillä matka-ajoilla kuin lyhyemmillä kauppareissulla huomattavasti paljon enemmän nautintoa irti. Musiikki on mahtava asia ja näillä vehkeillä saa huomattavan paljon lisää iloa autolla ajeluun. Autohifitarvikkeet eivät kuulu kauppaan. Hinnasta voidaan sopia erikseen, jos tahtoa löytyy ottaa koko äänilaitteisto mukana. - vahvistin Helix G Five 4x80W & 1x360W - kaiuttimet Rainbow SL-C 6.2 - subwoofer Alpine SWR-12D4 - soitin Alpine CDE-178BT - ovet vaimennettu bitumimatolla - asennustyöt teetetty ammattilaisella (Digiman) HINNOISTA VOI AINA KESKUSTELLA Muista, että hinnasta voi aina keskustella - niin auton kuin hifitarvikkeidenkin osalta.


Tekniset tiedot

Katsastettu
01.2024
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2319 cm³
Teho
176 kW / 236 hv
Vääntö
330 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.4 s
Huippunopeus
250 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Alcantara

Lisävarusteet (20)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, RDS Radio, USB A-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

10.4 l/100km / CO2-päästöt 248 g/km

Ilmoittajan tiedot

Samuli Vesalainen

Käyttäjänä

Tammikuu 2015

Sijainti

Pori

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin