Tärkeä tiedote: Tori Autot -palvelu suljetaan syyskuun loppuun mennessä.

Volvo V70

XC

Hinta: 2 990 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty5.7.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1999

Mittarilukema

366 375 km

Moottoritilavuus

2.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

UIP-975

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-


Esittely

Kilometreihin nähden siisti, todella hyvin pidetty, seitsemälle rekisteröity Volvo seuraavalle eteenpäin. Tekniikka on kunnossa. Myyn auton uudemman ja suuremman (vetopainoltaan) alta pois. Autossa kaikki varusteet toimivat ilmastointia myöden. Volvoa on huollettu säännöllisesti ja varaosina käytetty aina alkuperäisiä tai vastaavia varaosia. Auto ei edelleenkään syö, eikä hävitä mitään nesteitä. Viime vuosien aikana Volvoon on uusittu: - kardaanin kannatinlaakeri - tuulilasi - starttimoottori - vaihteiston, kulmavaihteen ja perän öljyt - uusittu voimansiirron booriholkki - jakoremmi, vesipumppu, kiristimet ja apulaitehihna - kansiremontissa vaihdettu venttiilivarrenkumit ja kansi oikaistu, kuitti löytyy - turbo kunnostettu ja tasapainotettu Turbo Tohtorilla, kuitti löytyy - öljynjäähdytin uusittu - uusittu vvt-solenoidi ja -pyörä, kuitti löytyy - säädetty ilmastointikompuran magneettikytkimen välys - uusittu laturi ja akku - viime joulukuussa vaihdettu jarrupalat, alkuperäiset varaosat - samalla kertaa uusittu jouset ja Nivomat iskarit taakse - lämmityslaitteen puhallin Lisäpitkät ja -peruutusvalot, molemmat erillisillä katkaisijoilla. Tavaratilassa virtapistoke esimerkiksi kylmälaukulle. Virta sulakkeen kautta suoraan akulta. Kuljettajan ja apukuskin ovissa varoitusvalot roikkuvat, mutta uudet valot tilattu ja saan ne juhannuksena. Auton mukana tulee kangas- ja muoviset kaukalomatot. Auto on rekisteröity seitsemälle hengelle. Uusi vetoauto on jo hankittuna, joten ei vaihtoa, ainoastaan suora osto. Voit kernaasti tehdä tarjouksen autosta oman näkemyksesi mukaan.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
03.1999
Katsastettu
05.2024
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2430 cm³
Teho
142 kW / 190 hv
Vääntö
285 Nm
Omamassa
1703 kg
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (19)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Sähköikkunat, Metalliväri, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, RDS Radio, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Kari Suojanen

Käyttäjänä

Tammikuu 2015

Sijainti

Uusikaupunki

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin