Volvo XC70

V70 XC 2.4T AWD Automatic, 200hp, 2002

Hinta: 4 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty26.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

454 300 km

Moottoritilavuus

2.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

XNI-599

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Jos pelkäät kilometrilukemaa mittaristossa niin älä edes vaivaudu. Nyt uskollinen ikiliikkuja etsii uutta kotia uudemman tieltä. Tuotu Saksasta 2006 ensimmäiseltä omistajalta ja ollut siitä lähtien samalla omistajalla vuoteen 2022 jolloin ostin tämän itse. Eli ei ole kiertopalkinto. Huolloista sen verran että huoltohistoria on kattava ja kaikki on merkitty. Autosalvan huoltohistoria 2019 vuoteen saakka. Viimeisimpiä mm. Jakopää, jakolaatikko booriholkkeineen, kardaaninristikkoa, etuiskareiden yläpäät, alatukivarsia eteen ym. vaihteistoöljyt, ardicin ohjausboksi. Näistä voin kertoa lisää kiinnostuneille. Talvirenkaat ensimmäisen kuvan vanteilla ja kesäiset näkyykin lopuissa. Molemmat rengassarjat yhden kauden ajettuja. Hyvillä varusteilla aikaansa nähden. mm. Lisälämmitin, navigointi, puhelin, parempi äänentoisto, integroidut lastenistuimet takana. Löytyy myös ocean race kangasmatot. Vetokoukku asennettu vasta vuonna 2021 eli ei ole ollut koko elämäänsä vetojuhtana. Tuulilasi halki ylhäältä sen vaihdatutan kun nastarengas aika ohi. Ei tullut katsastuksessa mainintaa tästä. Ja neliveto toteutettu viscolla eli ei murheita haldexista. Paljon jäi varmasti kertomatta mutta ne selviää oikeasti kiinnostuneille soittamalla. En tarvitse kirjeenvaihto kaveria.


Tekniset tiedot

Katsastettu
04.2024
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2435 cm³
Teho
149 kW / 200 hv
Vääntö
300 Nm
Vetomassa jarruin
1800 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (28)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, GPS navigaattori, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

CO2-päästöt 250 g/km

Ilmoittajan tiedot

NJP

Käyttäjänä

Lokakuu 2015

Sijainti

Kempele

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin